• <tr id="ur2xw"><label id="ur2xw"><menu id="ur2xw"></menu></label></tr>
    1. <td id="ur2xw"></td>

      • one-a
      • plastic
      • two

      ngeunaan urang naon hareup?

      Ningbo Zhongyi Plastik Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji produsén ahli pikeun produk plastik sarta ogé mangrupa pamekar pikeun molds. Simkuring geus komitmen Sunan Gunung Djati kana panalungtikan, desain na pamasaran recyclable pakét logistik produk dipaké, anu ngamungkinkeun para pikeun ngaganti pakét hiji-waktos kalawan sistem bahan daur ulang bungkusan. Urang Tujuan nyadiakeun kualitasna alus sarta produk ramah-eco sarta layanan super ka konsumén dumasar duanana di Cina jeung luar negeri dina watesan warehousing, distribusi sarta sistem transportasi recyclable. Hasil panalungtikan jeung dijalankeunnana totes logistik palastik ngajadikeun urang nyandak hiji posisi nguntungkeun dina industri urang. Samentara kami salawasna kasampak di nyadiakeun usulan design has pikeun industri husus na para nasabah. Produk urang geus dijual sajauh Jerman, Walanda, Belgia, AS, HK, jsb

      Diajar deui
    2. f7f95d1a
    3. 4346e935
    4. 8550d949
    5. produk fitur

      Tambih deui

      New products

      Ningbo Zhongyi Plastik Téhnologi Co., Ltd

      Ningbo Zhongyi Plastik Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji produsén ahli pikeun produk plastik sarta ogé mangrupa pamekar pikeun molds. Simkuring geus komitmen Sunan Gunung Djati kana panalungtikan, desain na pamasaran recyclable pakét logistik produk dipaké, anu ngamungkinkeun para pikeun ngaganti pakét hiji-waktos kalawan sistem bahan daur ulang bungkusan. Urang Tujuan nyadiakeun kualitasna alus sarta produk ramah-eco sarta layanan super ka konsumén dumasar duanana di Cina jeung luar negeri dina watesan warehousing, distribusi sarta sistem transportasi recyclable. Hasil panalungtikan jeung dijalankeunnana totes logistik palastik ngajadikeun urang nyandak hiji posisi nguntungkeun dina industri urang. Samentara kami salawasna kasampak di nyadiakeun usulan design has pikeun industri husus na para nasabah. Produk urang geus dijual sajauh Jerman, Walanda, Belgia, AS, HK, jsb

      diajar deui
      WhatsApp Online Chat !
      秋秋影视午夜福利高清