• <tr id="ur2xw"><label id="ur2xw"><menu id="ur2xw"></menu></label></tr>
  1. <td id="ur2xw"></td>

   • one-a
   • plastic
   • two

   p?r ne ajo q? ?sht? e ardhshme?

   Ningbo Zhongyi plastike Technology Co, Ltd, ?sht? nj? prodhues ekspert p?r prodhimet plastike dhe gjithashtu nj? zhvillues p?r moulds. Ne kemi qen? t? angazhuar veten n? projektimin, k?rkimin dhe marketingun e paket?s logjistike produkteve t? riciklueshme t? p?rdorura, duke b?r? t? mundur p?r t? z?vend?suar paket?n nj? her? me sistemin materialet e riciklimit paketimit. Ne kemi p?r q?llim p?r t? siguruar cil?si t? lart? dhe t? produkteve eko-miq?sore dhe t? sh?rbimit super p?r klient?t t? bazuar edhe n? Kin? dhe jasht? shtetit n? kushtet e deponimit, shp?rndarjes dhe sistemit t? riciklueshme transportit. Hulumtimi dhe ekzekutimi i totes plastike logjistike na b?n t? marr? nj? pozicion t? favorsh?m n? industrin? ton?. Nd?rkoh? ne gjithmon? t? shikojm? n? sigurimin e propozimeve dizajn t? ve?ant? p?r industrit? e ve?anta dhe konsumator?ve. Produktet tona jan? shitur aq sa Gjermania, Holanda, Belgjika, SHBA, HK, etj

   M?so m? shum?
  2. f7f95d1a
  3. 4346e935
  4. 8550d949
  5. produktet funksion

   m? shum?

   New products

   Ningbo Zhongyi plastike Technology Co, Ltd,

   Ningbo Zhongyi plastike Technology Co, Ltd, ?sht? nj? prodhues ekspert p?r prodhimet plastike dhe gjithashtu nj? zhvillues p?r moulds. Ne kemi qen? t? angazhuar veten n? projektimin, k?rkimin dhe marketingun e paket?s logjistike produkteve t? riciklueshme t? p?rdorura, duke b?r? t? mundur p?r t? z?vend?suar paket?n nj? her? me sistemin materialet e riciklimit paketimit. Ne kemi p?r q?llim p?r t? siguruar cil?si t? lart? dhe t? produkteve eko-miq?sore dhe t? sh?rbimit super p?r klient?t t? bazuar edhe n? Kin? dhe jasht? shtetit n? kushtet e deponimit, shp?rndarjes dhe sistemit t? riciklueshme transportit. Hulumtimi dhe ekzekutimi i totes plastike logjistike na b?n t? marr? nj? pozicion t? favorsh?m n? industrin? ton?. Nd?rkoh? ne gjithmon? t? shikojm? n? sigurimin e propozimeve dizajn t? ve?ant? p?r industrit? e ve?anta dhe konsumator?ve. Produktet tona jan? shitur aq sa Gjermania, Holanda, Belgjika, SHBA, HK, etj

   M?so m? shum?
   WhatsApp Online Chat !
   秋秋影视午夜福利高清