• <tr id="ur2xw"><label id="ur2xw"><menu id="ur2xw"></menu></label></tr>
  1. <td id="ur2xw"></td>

   • one-a
   • plastic
   • two

   за нас она што е следно?

   Ningbo Zhongyi пластика технологи?а Co, Ltd е експерт производител на пластични производи и, исто така, инвеститорот за калапи. Ние сме биле самите посветени на истражува?е, проектира?е и промет на рециклирачки логистичка пакет искористените производи, овозможува??и им да го замени пакет еден-време со рециклира?е на матери?али за пакува?е систем. Наша цел е да обезбеди висок квалитет и еко-при?ателски производи и супер услуга на клиентите врз основа и во Кина и во странство, во однос на складира?е, дистрибуци?а и рециклира транспортен систем. Истражува?ето и извршува?е на пластични логистичка торбите го земеме еден поволна позици?а во нашата индустри?а. Во ме?увреме, ние секогаш се погледне на обезбедува?е на впечатлив диза?н предлози за посебни индустрии и клиенти. Нашите производи се продаваат колку што се Германи?а, Холанди?а, Белги?а, САД, Хонг Конг, итн

   Научи пове?е
  2. f7f95d1a
  3. 4346e935
  4. 8550d949
  5. функци?а производи

   Пове?е

   New products

   Ningbo Zhongyi пластика технологи?а Co, Ltd

   Ningbo Zhongyi пластика технологи?а Co, Ltd е експерт производител на пластични производи и, исто така, инвеститорот за калапи. Ние сме биле самите посветени на истражува?е, проектира?е и промет на рециклирачки логистичка пакет искористените производи, овозможува??и им да го замени пакет еден-време со рециклира?е на матери?али за пакува?е систем. Наша цел е да обезбеди висок квалитет и еко-при?ателски производи и супер услуга на клиентите врз основа и во Кина и во странство, во однос на складира?е, дистрибуци?а и рециклира транспортен систем. Истражува?ето и извршува?е на пластични логистичка торбите го земеме еден поволна позици?а во нашата индустри?а. Во ме?увреме, ние секогаш се погледне на обезбедува?е на впечатлив диза?н предлози за посебни индустрии и клиенти. Нашите производи се продаваат колку што се Германи?а, Холанди?а, Белги?а, САД, Хонг Конг, итн

   научи пове?е
   WhatsApp Online Chat !
   秋秋影视午夜福利高清